Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Endnu en mærkelig sæsonstart for Ter Stegen

Nyheder: Af Anders Mathiasen - 26. august 2021
Endnu en mærkelig sæsonstart for Ter Stegen

© Getty Images


Den tyske målmand kan vende tilbage til målet for FC Barcelona i den kommende kamp mod Getafe, efter den knæoperation han fik foretaget i løbet af sommeren i Sverige. Endnu en gang har den tyske keeper haft en svær og mærkelig sæsonstart, men det er ikke uvant for ham, det har han nemlig prøvet de seneste fire år.

Marc-André Ter Stegen kommer hele tiden tættere på at finde sig selv igen efter sin knæoperation, og han kan allerede på søndag i hjemmebane kampen mod Getafe lave sit comeback, selvom der ikke er gået lang tid, siden han fik foretaget operationen.

Tyskeren har stadig ikke fået en medicinsk udskrivning efter at have modtaget en terapeutisk behandling på højre knæ i Sverige den 17. maj af Dr. Hakan Alfredson for at løse sine ledproblemer, og der snakkes nu om, at hans tilbagevenden kan forlænges til efter landsholdspausen, så han venter med at få sit comeback i den svære kamp mod Sevilla på Sánchez Pizjuán, for ikke at løbe nogen form for risiko for tilbagefald.

Denne sæson er den fjerde, som Ter Stegen ikke har kunnet starte normalt på grund af sine fysiske problemer, og vi skal tilbage til 2014/15-sæsonen for at finde det tidspunkt, hvor han første gang led af fysiske problemer, det var desuden hans første sæson for klubben. Dengang havde han et uheldigt sammenstød med Alex Song, som betød, at han skulle sidde ude i tre uger, og dermed forhindrede ham i at starte på bekostning af chilenske Claudio Bravo, der endte med at blive valgt af Luis Enrique til at forsvare målet i ligaen i resten af sæsonen. Dengang stod Ter Stegen kun Champions League-kampene.

Efter et par sæsoner uden bemærkelsesværdige problemer var Ter Stegen også ude i starten af ​​sæsonen 2016/17, da han allerede var den ubestridte starter, efter at have forstuvet det interne laterale ledbånd i sit venstre knæ til træning, der holdt ham ude af de to kampe i den spanske Super Cup mod Sevilla og den første ligakamp mod Betis. Det var den første vigtige advarsel for Ter Stegen, der i 2019 efter det smertefulde nederlag mod Liverpool på Anfield gennemgik en behandling i højre knæ, der efterlod ham ude af stand til at spille i de sidste to ligakampe og i Copa del Rey-finalen mod Valencia, hvor Barca i øvrigt tabte med 2-1.

Ter Stegen kunne være klar til starten af 2019/20 sæsonen, men ubehaget i hans højre knæ fortsatte med at dukke op, og i slutningen af ​​sæsonen blev han opereret i højre knæ af Dr. Ramon Cugat. Tyskeren var ude i to og en halv måned, hvor han missede El Clasico på Camp Nou og syv kampe derudover, men han kunne komme sig uden større problemer og spillede resten af ​​sæsonen.

Tyskeren var ikke med i sidste kamp i sidste sæson mod Eibar eller i de to første kampe i denne sæson mod Real Sociedad og Athletic Club. Nu er han i den sidste fase af sin restitution, og hans tilbagevenden til holdet vil være et stort løft. Camp Nou-målet savner ham - også taget i betragtning af, at afløseren, Neto, i disse dage fortsat håber på at finde sig en ny klub.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder