Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca forlænger med Dembélé til 2025

Transfermarked - 27. august 2021
Medie: Barca forlænger med Dembélé til 2025

© Getty Images


Ousmane Dembélés kontrakt udløber om et år og Barca ønsker ikke at han skal forlade klubben gratis, da han var en kæmpe investering i 2017, da klubben modtog 1,65 milliarder kroner for salget af Neymar til PSG. Dembélé har på ingen måde bidt sig fast på holdet - primært på grund af skader, som også holder ham ude i dag.

Til gengæld satser Barca stadig på, at Dembélé nok skal slå igennem og klubben står derfor klar med en kontraktforlængelse, som Marca erfarer, Dembélé vil acceptere. Der er tale om en kontrakt der forlænges til 2025 og samtidig går Dembélé ned i løn, da klubbens økonomiske situation ikke tillader andet.

Dembélé var en af de vigtige brikker at få på plads for præsident Joan Laporta, da det på papiret ikke vil se godt ud, at bruge en milliard kroner på en spiller for at lade ham gå gratis et par år senere. Hvis en klub skulle være interesseret i Dembélé, så kommer Barca altså til at tjene penge. Det kræver dog at man forlænger kontrakten inden den udløber om et år.

Til historien bør det nævnes, at Dembélé havde tilbud på hånden, som kunne give ham en højere løn, men i stedet lader det nu til at han forlænger med Barca og går ned i løn. Det er sød musik for Barca og det ventes ikke at vare længe før kontrakten underskrives. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

19 min. Barca har planlagt et nyt møde med agent...
1 t. Robert Lewandowski bliver registreret og...
2 t. Fernando Carro (Leverkusen CEO): “Ingen ...
3 t. Barca overvejer stadig at åbne en offici...
3 t. Umtitis tur ud til Barcelonas lufthavn t...
4 t. Flere Barca-fans svinede Frenkie de Jong...
4 t. Ferran Torres ved, at Xavi er vild med h...
4 t. 🚨 Nico har forladt træningsanlæg...
4 t. 🚨 Chelsea gør alt hvad de kan fo...
4 t. 🚨 LIGE NU: Barca har i dag forta...

Ugens mest læste

Seneste nyheder