Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sheffield United vil hente Alex Collado

Transfermarked - 29. august 2021




Alex Collado står i en trist situation. Han ønsker at udfordre sig selv på et højere niveau end Barcas B-hold og ønsker derfor ikke at vende tilbage. Han håbede på, at han kunne overbevise Ronald Koeman om en plads på førsteholdet, men Koeman ser andre spillere foran Collado.

Det accepterede Collado meget hurtigt, og han begyndte derfor forhandlinger med Club Brügge og Braga, men forhandlingerne med portugiserne brød sammen og siden lignede det et skifte til Club Brügge. Faktisk var det så tæt på, at Collado forlod Barcas træningslejr med øje for at gennemføre sit skifte, men i sidste ende brød det hele sammen og han er stadig at finde i Barca i dag.

I mellem tiden har engelske Sheffield United henvendt sig. De er dog kun interesseret i at leje Collado, men til gengæld overtage hele udgiften til spillerens løn. Barca er klar på idéen, men Collado selv ønsker at holde lidt igen og han håber på, at der dukker et bedre tilbud op inden at transfervinduet lukker. Egentlig er det et permanent skifte, som han er ude efter, men en lejeaftale kan også gå an.

Så sent som i går gjorde Koeman det klart, at Collado ikke har plads på holdet. Der er stor konkurrence på pladsen og Collado gør klogt i at finde et andet sted at spille fodbold. Hvis han bliver i Barca ender det med al sandsynlighed med en hel sæson på bænken med sporadiske indhop, som ikke lige frem hjælper på udviklingen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sheffield United vil hente Alex Collado

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder