Annonce


Annonce

Annonce

La Liga vil have udskudt Barcas kamp mod Sevilla

La Liga - 29. august 2021




Barca hentede en kneben sejr i dag mod Getafe og det kan vise sig at være generalprøven inden braget mod Bayern München. Oprindeligt på programmet stod Sevilla som den næste modstander, men som det ser ud lige nu, så vil La Liga have udskudt Barcas kamp mod Sevilla.

Når spillerne er tilbage fra landsholdspause skulle Barca normalt have forberedt sig til kampen mod Sevilla, men det ligner nu at de i stedet skal indlede forberedelserne til en af sæsonens sværeste kampe - nemlig Champions League-braget mod Bayern München, som man er kommet i gruppe med.

Således har La Liga i en pressemeddelelse bekræftet, at man har sendt en anmodning til RFEF, det spanske fodboldforbund, om at få rykket to kampe fra runde fire: Sevilla - Barca og Villarreal - Alavés. Begge stod programsat til den 11. september.

Det bunder i, at der ikke er nok forberedelse for spillerne til at deltage i kampene som følge af landskampene. I første omgang har CAS afvist, så La Liga har henvendt sig hos det spanske fodboldforbund. Efter tre landskampe var planen, at de sydamerikanske spillere, som det hele omhandler, ville lande i deres klubber om fredagen og allerede sendes i kamp lørdag eller søndag.



Lige nu er det fortsat uforløst og ingen ved, hvad det ender ud i. Det forventes dog at man på spillernes vegne udskyder kampene således at spillerne ikke går fra kamp til rejse og direkte i kamp igen. I tilfældet af, at kampene i runde fire bliver udskudt, vil Barcas næste kamp altså være mod Bayern München.

Hele scenariet udfolder sig efter at FIFA har udvidet programmet for VM-kvalkampene i Sydamerika. I første omgang er sagen altså afvist ved CAS, men La Liga støtter op om klubberne - akkurat som man ser det i Premier League, som har afvist at næsten 60 spillere rejser til 26 forskellige lande som følge af coronarestriktionerne.

La Liga har kontaktet klubberne og fortalt, at de står bag dem såfremt de ikke ønsker at sende sine sydamerikanske spillere på rejse til Sydamerika. I alt 25 spillere fra 13 lande stod til at være involveret.

Endeligt fortæller La Liga, at CAS slet ikke er kommet med nogen grund til hvorfor at deres anmodning blev afvist. Så sagen kører fortsat for fulde drøn. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


La Liga vil have udskudt Barcas kamp mod Sevilla

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder