Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Ilaix Moriba og Emerson skifter i dag

Transfermarked - 31. august 2021




Man skal næppe forvente den store aktivitet i Barca i dag. Klubben har ikke været i stand til at føre de handler igennem som håbet, og der er reelt set kun to handler, som absolut forventes at køres igennem i dag. Ilaix Moriba og Emerson Royal skifter væk fra Barca.

Ilaix Moriba har været den mest omtalte ungdomsspiller i Barca, da han er blevet rådgivet meget anderledes uden for banen. Barca har tilbudt ham en kontrakt, men han mener, at med hans præstationer i sidste sæson, fortjener han en højere løn end hvad Barca har tilbudt ham. Barca gav ham klar besked: Accepter tilbuddet, find dig en anden klub eller du kan sidde på bænken i hele sæsonen.

I aftes landede han i Tyskland, hvor han i dag står til at gennemføre sit skifte til RB Leipzig. Handlen er kørt igennem og alt, der mangler, er det obligatoriske lægetjek, som sker i dag tirsdag og derefter bekræftes skiftet. Således har Barca altså på sidste transferdag fået lukket et underligt kapitel, hvor en ungdomsspiller har forsøgt at presse klubben uden respekt for den nuværende situation.



Emerson Royal er en helt anden sag. Højrebacken har drømt om at spille for Barca og ikke i sin vildeste fantasi havde han forestillet sig, at skulle skifte væk fra Barca denne sommer. Selv er han kun kommet til Barca denne sommer, selvom Barca har haft ejerskab over ham i to år.

Emerson har allerede spillet med i et par kampe, men Tottenham har reageret hurtigt og med et bud op mod 30 millioner euro har Barca haft svært ved at sige nej og det tog også tid om at få overtalt Emerson, men det lader til at handlen bliver gennemført i dag og at Emerson rykker til Tottenham.

Mundo Deportivo erfarer, at begge handler går igennem i dag og det bliver med al sandsynlighed også de eneste exits. Miralem Pjanic kan nå at snige sig med ud af klubben, men Barca har slet ikke været gode nok til at forhandle ham videre i karrieren og selv på sidste transferdag er han stadig at finde i klubben.

I forhold til Emerson ventes Barca at modtage 30 millioner euro og har desuden forhandlet et endnu ukendt beløb ind som variabler. Emerson får en kontrakt til 2026 og Real Betis får glæde af handlen, da de står til at modtage omkring 5 millioner euro af beløbet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Ilaix Moriba og Emerson skifter i dag

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder