Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Top 5: Coutinho og Pjanic topper lønlisten

Nyheder - 1. september 2021




Top 5: Coutinho og Pjanic topper lønlisten

© Getty Images


Lionel Messi har i årevis været den bedst betalte fodboldspiller i Barca og med god grund. Efter hans skifte til PSG denne sommer toppede Antoine Griezmann listen for en stund, men efter et skifte til Atletico Madrid natten til onsdag, er det nu Philippe Coutinho, som topper listen.

Coutinho hæver 3 millioner kroner i ugen og det kan undres, at klubben ikke har formået at reducere brasilianerens løn henover sommeren, som klubben har gjort det med andre spillere. Coutinho er meldt klar til kamp igen, men spørgsmålet er nu om han kan finde sit tidligere niveau.

Miralem Pjanic, som var rygtet væk fra Barca gennem hele sommeren, men som endte med at blive i Barca, er den næstbedst betalte spiller i klubben med 2 millioner kroner i ugen. Normalt ville Sergio Busquets gå ind på tredjepladsen, men klubben bekræftede i går, at den erfarne midtbanespiller har accepteret en lønreduktion og ham finder man derfor ikke i toppen længere - det samme gør sig gældende for Piqué og Alba.



Top 5: Løn i Barca
1. Coutinho: 3 millioner kroner / ugen
2. Pjanic: 2 millioner kroner / ugen
3. Sergio Agüero: 1,7 millioner kroner / ugen
4. Umtiti: 1,5 millioner kroner / ugen
5. Dembélé: 1,5 millioner kroner / ugen

De næste på listen er i følgende rækkefølge: Roberto, De Jong, Ter Stegen, Braithwaite, Lenglet, Ansu Fati, Dest og Araujo.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder





Ugens mest læste

Seneste nyheder