Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Miralem Pjanic kan stadig nå at blive solgt

Transfermarked - 2. september 2021
Miralem Pjanic kan stadig nå at blive solgt

© FC Barcelona


Det lykkedes ikke for Barca at sælge en af klubbens mest løntunge profiler Miralem Pjanic. Ronald Koeman har ikke bosnieren i sine planer og derfor var det logisk, at Pjanic måtte videre, da han hæver en høj løn hver uge. Barca arbejdede på et skifte til Juventus, men det gik ikke.

Selvom der var snak med adskillige klubber, så endte det med at Pjanic blev i Barca da transfervinduet smækkede i, men der er stadig mulighed for at få solgt bosnieren. Således er transfervinduet endnu ikke lukket i Rusland og Tyrkiet og Barca forsøger derfor på at få en aftale i stand, da klubben gerne må sælge - men ikke købe.

Til gengæld må klubberne i Rusland og Tyrkiet gerne købe og det håber Barca, at man kan udnytte ved at komme af med Pjanic' løn og samtidig få penge i kassen. I øjeblikket er der intet konkret og desuden meldes det ikke at Pjanic er interesseret, da han fortsat føler, at han kan spille med på topniveau - og det finder man ikke i hverken Rusland eller Tyrkiet.

Hvad der kommer til at ske med Pjanic bliver spændende at følge. Han er en del af truppen i dag og skal behandles som en spiller i truppen, men han skal ikke forvente den store mængde spilletid hvis det ender med at han bliver i Barca sæsonen ud. Ronald Koeman har slået fast, at der er mange midtbanespillere i truppen og han har sine favoritter.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder