Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Miralem Pjanic går 60% ned i løn

Transfermarked - 3. september 2021
Miralem Pjanic går 60% ned i løn

© Getty Images


Barca kunne bekræfte en god nyhed i nat, da Miralem Pjanic er blevet udlejet til tyrkiske Besiktas. Transferen af bosnieren har klubben arbejdet på længe, men man formåede aldrig at lukke aftaler med de interesserede italienske klubber.

Nu er han i Besiktas på en lejeaftale og Barca nåede samtidig at få forhandlet en god aftale på plads med Pjanic. Han går nemlig 60% ned i løn. Han var en af de mere løntunge profiler i Barca-truppen og derfor glæder det klubben, at han har været villig til at acceptere aftalen.

Pjanic kom til Barca i en spøjs handel med Juventus, som til gengæld fik Arthur den anden vej. Det var for at balance økonomien i klubben på daværende tidspunkt og efter bare en enkelt - og skuffende - sæson i klubben er Pjanic nu sendt videre på en lejeaftale til Besiktas.

I forhold til lønnen handler det primært om, at han nu spiller i Besiktas for denne sæson og når han vender retur til Barca har han fortsat to år tilbage af sin kontrakt. Klubben tror dog ikke på, at Pjanic er at finde på Camp Nou frem til 2024, men i det tilfælde vil han være at finde på en billig kontrakt.

Handlen med Besiktas forlyder, at tyrkerne betaler 2,7 millioner euro af Pjanic' løn mens Barca betaler resten.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder