Memphis Depay scorede to gange for Holland

Landskampe - 5. september 2021

Holland fik i aftes besøg af Montenegro hjemme på Philips Stadion VM-kvalkampen i gruppe G. Selvom der tog noget tid og et straffespark for at komme i gang, så havde Holland ingen problemer med at hente en storsejr på 4-0. Memphis Depay scorede to gange og fortsætter sin målform.

Kort før pausen var det selv Memphis, som blev nedlagt i feltet efter at have sat sin modstander af. Det takserede dommeren til straffespark, som han selv tog sig af og her var han sikkerheden selv. 1-0 til Holland, som blev til 2-0 efter en times spil, da Cody Gakpo lige præcis fik prikket bolden hen til Memphis, som tørt sparkede bolden i mål ved tætteste stolpe.

10 minutter senere viste Steven Berghuis godt overblik, da han med en flot aflevering fandt Georginio Wijnaldum, der var fri og kunne banke bolden i mål til 3-0. Det blev også 4-0 seks minutter senere, da Cody Gakpo fulgte op på sin assist til Memphis ved at krølle bolden i mål ved fjerneste stolpe og dermed lukkede og slukkede han altså kampe.

Montenegro havde intet at skyde med og ramte kun inden for målstolperne en enkelt gang i løbet af alle 90 minutter. Holland havde 12 skud på mål og 70% boldbesiddelse, så det var absolut en fortjent sejr der betyder, at Holland bibeholder andenpladsen i tabellen - én point efter Tyrkiet og á point med Norge, men dog med en langt bedre målscorer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder