Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Luuk de Jong: Forventer ikke at spille alle kampe

Nyheder - 6. september 2021
Luuk de Jong: Forventer ikke at spille alle kampe

© FC Barcelona


Luuk de Jong blev ny Barca-spiller på sidste transferdag, da Barca lejede ham i Sevilla efter at man var nået til enighed med Atletico Madrid om at sende Antoine Griezmann retur på en lejeaftale. I går landede Luuk de Jong i Barcelona for at kunne gennemgå lægetjek i dag.

Ved ankomsten til Barcelona lagde han ikke skjul på sin begejstring og ej heller hvad man kan forvente af ham på banen, hvor han håber på, at hjælpe holdet til titler.

- Det er fantastisk at være Barca-spiller. Det er helt utroligt at være her. Jeg ser frem til at skabe store ting for klubben og jeg kan slet ikke vente med at komme i gang, udtalte han til klubben ved ankomsten til træningsanlægget og fulgte op:

- Der er mange angribere i klubben, men jeg er høj og god med hovedet. Jeg ved, at jeg ikke kommer til at spille hele tiden, men jeg har et godt forhold til Ronald Koeman fra vores fællestid på det hollandske landshold, og han ved hvornår han skal bruge en spiller som mig, der er god i luften.

- Frenkie de Jong og Memphis Depay er to gode fyre og jeg kender også Ter Stegen fra Gladbach, så jeg forventer ikke at det bliver svært at falde til, kom det yderligere fra den nye Barca-spiller.

Luuk de Jong har i dag bestået lægetjekket i Barca og er nu officielt klar til at træne med.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder