Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Luuk de Jong præsenteres torsdag

Nyheder - 7. september 2021
Officielt: Luuk de Jong præsenteres torsdag

© FC Barcelona


Luuk de Jong er ny spiller i Barca og han skal derfor præsenteres. I går bestod han det obligatoriske lægetjek uden problemer og han var derfor at finde på træningsanlægget i går, hvor spillerne efter et par fridage igen trak i arbejdstøjet.

Hollænderen bliver præsenteret på torsdag, meddeler Barca på sin hjemmeside. Selve meddelelsen fremgår i TV-oversigten for Barcas egen kanal, Barca TV+, hvor der står, at præsentationen finder sted klokken 12.30. Dermed er det altså bekræftet, at hollænderen trækker i Barca-trøjen for første gang på torsdag.

Luuk de Jong er billigere i drift end Antoine Griezmann og det var det, som Barca var ude efter på sidste transferdag. Her sikrede man sig en lejeaftale med Sevilla og kunne på samme tid indgå en aftale med Atletico Madrid, som overtog Griezmann på en lejeaftale. Det betyder, at Barca ikke skal betale Griezmanns tårnhøje løn for resten af sæsonen.

De Jong er ikke den typiske Barca-spiller og derfor er hans transfer mødt med kritik, men faktum er, at han i dag er at finde i klubben og nu er det op til ham at vise på banen, at han er god nok. Det øger desuden konkurrencen for Martin Braithwaite, der har fået godt med spilletid i sæsonens indledning pga. en skade til Kun Agüero, som ellers ville have spillet - må man formode.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder