Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Endegyldigt: Barca-Sevilla udskudt

La Liga - 7. september 2021
Endegyldigt: Barca-Sevilla udskudt

© Getty Images


La Liga har fået sin vilje - og det glæder Barca og Sevilla sig over. La Liga har nemlig kæmpet for at få kampen mellem de to klubber udskudt, og i dag kan Barca meddele, at kampen endegyldigt er blevet udskudt og dermed spilles den ikke på lørdag, som det ellers var planlagt.

Den 29. august udgav La Liga en pressemeddelelse hvor man bekræftede, at man havde anmodet det spanske fodboldforbund om at udskyde to kampe og derudover ændre tidspunktet for øvrige kampe i samme spillerunde. Egentlig blev det hele afvist og kampen stod til at blive afviklet, men CSA har i dag bekræftet, at kampen er blevet udskudt.

Adskillige sydamerikanske spillere fra La Liga er på landsholdsarbejde i disse dage og spiller kamp natten til fredag. Straks efter skal de i kamp for deres klubhold hvilket på ingen måde hænger sammen. Barca og Sevilla er begge aktive i Champions League i næste uge, og derfor hjælper det ikke at rykke kampen til søndag. Det er altså planlægningen, som er problematisk og man skulle tro, at man i 2021 med så mange år på bagen i fodboldens verden kunne finde ud af at planlægge - men man ser fortsat hvordan alt overlapper hinanden, da der er så mange penge involveret.

Det er derfor endegyldigt, at Barcas næste kamp er mod Bayern München om en uge fra i dag. Weekendens kamp mod Sevilla er hermed udskudt på ubestemt tid.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder