Annonce


Annonce

Annonce

Piqué: Bartomeu er blandt de værste præsidenter

Nyheder - 7. september 2021




Til radiostationen La Sotana tog Gerard Piqué bladet for munden og talte om Samuel Umtitis situation i Barca, at han selv var tæt på at forlade klubben under Pep Guardiola og om Josep Bartomeu, som utvivlsomt er blandt klubbens værste præsidenter.

Om Samuel Umtiti
- Umtiti opfylder sin kontrakt. Folk skal være mere empatiske. Hans attitude kan man ikke klage over. Han har aldrig misset et træningspas. Desuden skal man også tænke på, hvem der hentede ham og skrev kontrakt med ham. En præsident, som klubbens medlemmer selv valgte.

- Hvorfor skal man pifte mod Umtiti? Mange mennesker har været i den samme virksomhed i 30 år uden at gøre noget. Hvis jeg var i en anden klub, f.eks. Manchester United, så ville jeg gøre det samme som Umtiti. Hver situation er anderledes. Jeg beder folk om at være lidt mere empatiske.



Om Messi
- Laporta ringede til os for at forklare, hvad der skete. Klubben afventede situationen, da man var enig med Messi. Kaptajnerne gik ned i løn, så de nye spillere kunne komme til. Men i sidste ende gik det ikke.

Om sin egen situation
- I Pep Guardiolas sidste sæson i Barca var der en masse spænding. Guardiola krævede total kontrol af alt. Jeg datede Shakira og alt ændrede med ham. Jeg var under et enormt pres og jeg tænkte endda på at forlade klubben da vi nærmede os slutningen af sæsonen 2011-12. Jeg havde det hårdt under Pep i den sæson.

Om Bartomeu
- Jeg kan ikke sige, om han er den værste præsident, men fra hvad jeg har oplevet, så er han helt sikkert i blandt de værste præsidenter. Vi er alle skyldige, men det er sandt, at klubben bestemt ikke gik i den retning, som alle ønskede. Nu er vi håbefulde igen og de næste 5-10 år bliver fantastiske for Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué: Bartomeu er blandt de værste præsidenter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder