Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Flyvende Memphis ødelagde Tyrkiet

Landskampe - 8. september 2021
Flyvende Memphis ødelagde Tyrkiet

© Getty Images


Memphis Depay holder fast i sin målform. I aftes var han på banen, da Holland mødte Tyrkiet og her lagde han godt fra land inden der var spillet et enkelt minut. Davy Klaassen indledte med en smuk aflevering bag om støttebenet og Memphis fulgte op med en lige så god aflevering før Klaassen sparkede bolden i kassen.

1-0 til Holland på Johan Cruijff ArenA inden der var spillet et enkelt minut og så havde tyrkerne ellers noget at komme sig på. Det formåede de bare aldrig, da Memphis Depay efter et kvarter fandt Davy Klaassen, som smart spillede Memphis ned i dybden og herfra var hollænderen kølig med en god afslutning. Et mål og en assist til dem begge to inden for et kvarter.

Men herfra gav Memphis den gas. Først sendte han smukt bolden i mål på straffespark med et lavt vip midt i målet og så stod der 3-0. Det blev også 4-0 kort inde i anden halvleg, da et indlæg fandt Berghaus, som headede den ind foran kassen, hvor Memphis pandede kuglen det sidste stykke over stregen og så havde han scoret hattrick.

Det hjalp da også på det, da tyrkernes Caglar Soyuncu havde set rødt lige inden pausen. Med 10 minutter igen nettede Guus Til mens Donyell Malen fik lov til at gøre det til 6-0. I overtiden dummede Hollands keeper sig og satte Van Dijk under unødig pres og efter lidt held fik Cengiz Under for fødderne og kunne pynte på resultatet. 6-1 til Holland.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder