Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Sergino Dest blev skadet i kampen mod Canada

Champions League - 8. september 2021




Der venter en spændende Champions League-kamp mod Bayern München om under en uge og i den forbindelse var det triste nyheder, da Sergino Dest måtte udgå fra USA's kamp mod Canada. Omvendt måtte Canadas Alphonso Davies også udgå med en skade. Han spiller til dagligt for netop Bayern München.

Dest er ved at skrive sig ind i de amerikanske historiebøger og er spillet sig godt ind i varmen. Til gengæld gik det ikke som planlagt mod Canada denne uge, da USA måtte nøjes med 1-1 og Dest blev skadet undervejs. Han bekræftede selv sin skade, som er mindre af betydning.

- Jeg er skuffet over at have pådraget mig en mindre skade mod Canada. Jeg ser frem til at komme tilbage på banen hurtigst muligt. Tak for jeres beskeder, skrev Dest på de sociale medier efterfølgende.

Endnu er der ingen tidsramme for hvornår han er klar, men umiddelbart vurderes det ikke til at være slem og i Barca håber man på, at Dest kan være klar når Bayern München gæster Camp Nou. Specielt set i lyset af, at Barca netop har solgt Emerson til Tottenham.

Kampen mod Bayern München afvikles tirsdag klokken 21. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sergino Dest blev skadet i kampen mod Canada

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder