Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergino Dest blev skadet i kampen mod Canada

Champions League - 8. september 2021
Sergino Dest blev skadet i kampen mod Canada

© Sergino Dest


Der venter en spændende Champions League-kamp mod Bayern München om under en uge og i den forbindelse var det triste nyheder, da Sergino Dest måtte udgå fra USA's kamp mod Canada. Omvendt måtte Canadas Alphonso Davies også udgå med en skade. Han spiller til dagligt for netop Bayern München.

Dest er ved at skrive sig ind i de amerikanske historiebøger og er spillet sig godt ind i varmen. Til gengæld gik det ikke som planlagt mod Canada denne uge, da USA måtte nøjes med 1-1 og Dest blev skadet undervejs. Han bekræftede selv sin skade, som er mindre af betydning.

- Jeg er skuffet over at have pådraget mig en mindre skade mod Canada. Jeg ser frem til at komme tilbage på banen hurtigst muligt. Tak for jeres beskeder, skrev Dest på de sociale medier efterfølgende.

Endnu er der ingen tidsramme for hvornår han er klar, men umiddelbart vurderes det ikke til at være slem og i Barca håber man på, at Dest kan være klar når Bayern München gæster Camp Nou. Specielt set i lyset af, at Barca netop har solgt Emerson til Tottenham.

Kampen mod Bayern München afvikles tirsdag klokken 21.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder