Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Jeg er åben for en forlængelse

Nyheder - 8. september 2021
Koeman: Jeg er åben for en forlængelse

© Getty Images


Ronald Koemans kontrakt løber kun frem til slutningen af indeværende sæson, men han bekræfter i et interview, at han håber på, at han kan forlænge kontrakten og forblive Barca-træner i mange år. Det hænger fint sammen med historierne om, at Joan Laporta vil forlænge med den hollandske træner.

Egentlig var Koeman ikke uønsket af Laporta og i sommers var der en periode på to uger, hvor Laporta forsøgte at finde sig en ny træner, men det endte med at Koeman forblev på sin pind og historierne går på, at Laporta i dag er glad for Koeman, der selv ser sig i klubben i mange år endnu.

- Jeg er åben for en forlængelse. Jeg er spændt på at kunne fortsætte i Barca som træner i mange år endnu. Til trods for klubbens svære situation i dag, så tror jeg - takket være klubbens beslutninger - at jeg og mit team kan fortsætte i tre, fire eller fem år endnu, fortæller Koeman i et interview med Sport.

- Derudover ser jeg mig selv som en klubmand. Jeg har altid haft troen på, at jeg skal hjælpe denne klub og forsøge at forbedre holdet uden at gå på kompromis med klubbens værdier. Der har været to virkelig svære øjeblikke: Slutningen af sidste sæson og den i sidste uge.

- Præsidenten har igen været meget klar i spyttet (under sit interview for to dage siden). Den slags kan jeg forbinde mig selv til, da jeg også er af den opfattelse, at nogle ting skal man lade være i fortiden for at kunne se frem. Vi rykker os hele tiden frem, vi har et godt forhold og vi taler om tingene.

- Jeg ønsker ikke at tale specifikt om Umtiti og Puig, men jeg taler generelt. En træner ser altid på det stærkeste hold og hver spiller får sine muligheder og kan vise sig selv frem under træningen, forklarede Koeman yderligere.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder