Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Topliste: Memphis nærmer sig Messi og Lewandowski

Toplister - 8. september 2021
Topliste: Memphis nærmer sig Messi og Lewandowski

© FC Barcelona


Memphis Depay er on fire. Mindre kan ikke gøre det. Hollænderen scorer konstant mål og assisterer også og det har fået ham til at storme op på listen over spillere, der er involveret i flest mål i kalenderåret 2021 hidtil. Faktisk haler han ind på de helt store spillere.

Lewandowski topper listen med sine 44 mål og 6 assists hvorfor han har været direkte involveret i 50 mål i år. Messi kommer ind på andenpladsen med 47 mens Erling Haaland snupper tredjepladsen med 45. Herefter dukker Memphis Depay op med 42. Inden opgøret i aftes mod Tyrkiet lå Memphis på 38. Men han scorede et hattrick og leverede en assist og sprang således over Kylian Mbappé.Spillere involveret i flest mål i 2021 (mål + assist)
50 - Lewandowski (44+6)
47 - Messi (33+14)
45 - Haaland (36+9)
42 - Memphis (28+14)
40 - Mbappe (32+8)
36 - Lukaku (26+10)
34 - Moreno (23+11)
33 - Griezmann (23+10)
33 - Ronaldo (29+4)

I en klub som Barca er det vigtigt, at man har en spiller, som man kan regne med foran målet og efter at Messi skiftede til PSG ligner den oplagte afløser altså Memphis Depay. I hvert fald indtil videre. Ansu Fati var knivskarp inden sin skade og i klubben håber man på, at han kan finde sin form igen når han endelig får comeback.

Martin Braithwaite indledte sæsonen stærkt mod Real Sociedad, men har nærmest været usynlig lige siden. Han lader ikke til at være spillere, man forventer bomber mål ind og selvom Griezmann figurerer på listen, så er han i dag i Atletico Madrid og han kommer derfor ikke til at score mål for Barca igen - naturligvis.

Netop den næste kamp for Memphis Depay er mod Bayern München og Lewandowski når de to spillere står klar på Camp Nou tirsdag aften. Inden da skal Lewandowski og Bayern i kamp mod Leipzig på udebane i Bundesligaen. Barca holder fri denne weekend, da deres udekamp mod Sevilla er blevet udskudt.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder