Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca-kaptajnen Alexia Putellas forlænger til 2024

Nyheder - 9. september 2021
Barca-kaptajnen Alexia Putellas forlænger til 2024

© FC Barcelona


Barcas kvindehold har netop fået et boost, da klubben og kaptajn Alexia Putellas er blevet enig om en forlængelse frem til 2024. Hun er kaptajn og kåret som Europas bedste fodboldspiller, så det er en glædelig nyhed for klubben, at hun har valgt at acceptere forlængelsen.

Egentlig stod Alexia til at forlade klubben denne sommer, men sammen har man fundet en løsning og sammen med præsident Joan Laporta er papirene blevet underskrevet og hun bliver nu i klubben lidt endnu. Hun var den første kvinde nogensinde til at score på Estadi Johan Cruyff.

På listen over flest kampe for Barca lander hun på en fjerdeplads med hele 352 kampe og hun har scoret næstflest mål med 145 af slagsen. Hun var med til at føre holdet til The Treble i sidste sæson - i øvrigt en totalt sikker triumf - og det blev hun anerkendt for ved at blive kåret som Europas bedste spiller.

- Jeg er utrolig glad. Det er en stor dag for mig. Jeg holder mig fit både fysisk og mentalt og jeg er klar til at arbejde hårdt for holdet, give mit bedste til holdet og forsøge at gøre holdet endnu bedre. En ny sæson bringer nye udfordringer og jeg er fyldt med energi og klar til at fortsætte, forklarede hun efter sin forlængelse.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder