Annonce


Annonce

Annonce

Bekræftet: Barca bærer den nye trøje mod Bayern

Champions League - 9. september 2021




Til at starte med forlød det, at Barca ikke ville præsentere en decideret 3. trøje, men mere en Champions League-trøje. Ikke desto mindre har klubben i dag løftet sløret for trøjen, som de selv beskriver som holdets 3. trøje. Og den kommer i brug lige om lidt.

Således meddeler Barca på sin officielle hjemmeside, at spillerne løber ind på Camp Nou iført den helt nye spilletrøje allerede på tirsdag når Bayern München gæster Camp Nou i Champions League. Trøjen bliver udelukkende brugt i Champions League, så man kommer ikke til at se den blive taget i brug når Barca løber ind til liga- eller pokalkampe i denne sæson.

Dermed er der tale om en eksklusiv trøje, som kun kommer i spil ved sjældne lejligheder når der spilles Champions League-bold. Trøjen er i handlen i Barca Store nu, men fra den 17. september bliver den sat til salg i alle de normale butikker - og du kan naturligvis holde dig opdateret herom på BarcelonaFC.dk, hvor vi vil sørge for at de danske Barca-fans kan få købt den nye Barca-trøje.

Hvis du endnu ikke har set billedserien af den nye trøje, så kan du klikke her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bekræftet: Barca bærer den nye trøje mod Bayern

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder