Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Hvor skal Barcas mål komme fra i denne sæson?

Nyheder: Af Anders Mathiasen - 9. september 2021
Hvor skal Barcas mål komme fra i denne sæson?

© Getty Images


Lionel Messi og Antoine Griezmann scorede tilsammen 58 mål i sidste sæson, og de stod dermed også for størstedelen af Barcas mål. Derfor melder der sig nu et presserende spørgsmål hos mange Barca-fans: Hvem skal nu score målene for Barca? Ronald Koeman har desuden også i et stort interview med Mundo Deportivo talt om de tre aspekter, som han mener, holdet skal forbedre i denne sæson.

For det første skal man forbedre opspillet helt fra målmanden til angrebet, når man bliver presset højt. Man skal simpelthen blive mere sikker i udspillet fra målmanden, så man lettere kan modstå det pres, som modstanderen ofte vil komme med, når de møder Barca. Dernæst mener Koeman, at Barca skal sørge for at få flere offensive løb i feltet fra midtbanen. Dette genererer en naturligt forvirring hos modstanderen, og det er der brug for, især når man har mistet Messi, der altid var en trussel for modstanderen.

Til sidst siger cheftræneren, at Barca skal være mere effektiv foran mål. Effektivitet foran mål var egentligt allerede et problem i sidste sæson, hvor man op til flere gange så, at holdet misbrugte oplagte scoringsmuligheder. Men, nu tilføjes endnu en stor udfordring: at kompensere for de 58 mål, Messi og Griezmann ikke kommer til at score for Barca i denne sæson.

I denne uge, skrives det, at man i Barca arbejder på at lave et regnskab over, hvem der nu skal producere de mange mål som Messi og Griezmann ikke kommer til at score. Regnestykket er ikke så nemt som man skulle tro, for med skader og andre uventede problemer, kan det blive en lang sæson, hvis nogle spillere ikke stepper op. Under normale forhold mener trænerstaben, at Ansu Fati kan nå 20 mål (15 flere end sidste sæson), Braithwaite kan score 8 (han har allerede scoret 2), Dembélé vil gentage de 11 fra sidste sæson og Coutinho kan muligvis nå de 10 (han havde scoret 3, før han blev skadet i december). Derudover forventer man meget fra de nye spillere, hvor man forventer, at Memphis scorer omkring 18 mål, Kun Agüero omkring 12 og Luuk de Jong omkring 10.

Således, med de nye spillere der er ankommet, flere mål fra Ansu og Coutinho og uden at medregne bidraget fra midtbanen, hvor Sergi Roberto allerede har scoret to mål og man venter på, at ​​Frenkie De Jong og Pedri også kommer igang med målscoringen, ser det altså ud til, at Barca kommer til at få mange forskellige målscorere i denne sæson. Det er i hvert fald håbet.

Hvor man før har været vant til, at Messi har stået for næsten 30 ligamål hver sæson, skal man nu affinde sig med, at dette ikke kommer til at ske. Derfor er det nødvendigt at flere spillere stepper op, og bidrager med det, som man forventer i en klub som Barca. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

35 min. Robert Lewandowski bliver registreret og...
1 t. Fernando Carro (Leverkusen CEO): “Ingen ...
1 t. Barca overvejer stadig at åbne en offici...
2 t. Umtitis tur ud til Barcelonas lufthavn t...
3 t. Flere Barca-fans svinede Frenkie de Jong...
3 t. Ferran Torres ved, at Xavi er vild med h...
3 t. 🚨 Nico har forladt træningsanlæg...
3 t. 🚨 Chelsea gør alt hvad de kan fo...
3 t. 🚨 LIGE NU: Barca har i dag forta...
3 t. 🚨 LIGE NU: Chelsea vil hente båd...

Ugens mest læste

Seneste nyheder