Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Sergio Agüero: Der var ingen Messi-klausul

Nyheder - 10. september 2021
Sergio Agüero: Der var ingen Messi-klausul

© FC Barcelona


Mens Lionel Messi i nat scorede hattrick for Argentina og fortsætter med at brillere, så må Sergio Agüero indfinde sig i en skadet position, hvor han endnu har sin Barca-debut til gode. Da Agüero skiftede til Barca forventede man at skulle se e en duo med ham og Messi, men sådan blev det ikke.

Som bekendt kunne Barca ikke få fremtvunget en forlængelse af Messi, som skiftede gratis til PSG. Straks gik der historier på, at Agüero ville væk fra Barca, da han ved sin egen kontraktunderskrivelse blev lovet, at Messi blev i klubben. Der var dog ingen sandhed i disse historier, fortæller han i et interview med RAC1.

- Barca er Barca. Så vi skal kæmpe for hver en titel. Vi er ikke favoritter i Champions League, men modstanderne vil respektere os. Hver gang, at jeg har mødt Barca, selv på deres dårligste dage, så har vi altid sagt til os selv: 'Det er Barca'.

- Der er mange, som ikke forventer meget af os i Champions League, men jeg tror, at folk skal være påpasselige med de udtalelser.

Om Messi
- Jeg forstår ikke hvorfor de historier dukkede op. Da jeg skrev under, havde Messi ikke skrevet under. Der blev talt om en Messi-klausul, men det passer ikke. I dag er jeg skadet, men jeg gør fremskridt og i næste uge begynder jeg at træne på græs igen.

- Lige nu er der ingen dato for hvornår jeg vender retur, men jeg forventes at være klar før det forventede. Den sidste scanning så god ud, men vi må se i de kommende uger.

Agüero blev spået ude i 10 uger og ventes ikke at være retur før slut oktober eller til november.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder