Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kun fire spillere er sikret en startplads mod Bayern

Champions League - 10. september 2021
Kun fire spillere er sikret en startplads mod Bayern

© Getty Images


Barca venter sin første store test på tirsdag, når Bayern München gæster Camp Nou i Champions League. Det bliver den første store test uden Lionel Messi, som har afgjort mange kampe på egen hånd. Nu gælder det om at stå sammen som et hold og reelt set er kun fire spillere garanteret en startplads.

Under normale omstændigheder ville Jordi Alba være sikret en startplads, men han døjer med muskelproblemer og derfor er det slet ikke sikkert, at man får set ham på banen. Kampen mod Bayern er ikke alt-afgørende, da det er første gruppekamp ud af seks, så der er ikke afgørende grund til at tage nogle risiko.

De fire spillere, som helt sikkert spiller fra start er Ter Stegen, Busquets, De Jong og Memphis Depay. På de øvrige pladser er ingen garanteret en startplads og i Pedris tilfælde hænger det sammen med, at han netop har holdt lidt sommerferie og kun lige er begyndt at træne med igen. Det er op til Koeman at vurdere, om Pedri er klar til kampen fra start.På højrebacken er Dest i disse dage skadet, men han håber selv på, at han når at blive klar. Alternativet hedder ikke længere Emerson, da han efter kort tid i klubben blev solgt. I stedet må Roberto eller Mingueza ind og agere backup - men altså kun hvis Dest ikke bliver klar.

Alt sammen afhænger også af hvilken formation Koeman vælger at stille op med. Det har forlydt, at han har tænkt sig at ændre på adskillige ting frem mod kampen og på papiret er Bayern München da også klare favoritter mod et Barca-hold, der skal tilvænne sig en ny situation uden historiens bedste spiller.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder