Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Laporta: Vi er enig med Roberto om en forlængelse

Nyheder - 10. september 2021




Sergi Roberto er den sidste kaptajn til at gå ned i løn. Dermed følger han Piqué, Busquets og Alba, som alle har godkendt at gå ned i løn i klubbens interesse. Roberto er den sidste på listen da hans situation er noget anderledes end de øvrige kaptajners.

Således udløber Robertos kontrakt med Barca ved udgangen af indeværende sæson og derfor skulle man samtidig forhandle en ny kontrakt på plads. I går kunne præsident Joan Laporta meddele, at aftalen er lukket.

- Alt går godt med Roberto. Aftalen er lukket og skal bare underskrives. Dokumenterne skal gennemses og derefter underskrives. Ligesom de andre kaptajner, har Sergi Roberto vist sin interesse for klubben, forklarede Laporta og fulgte op:

- Kaptajnerne har taget et stort skridt i en svær tid for klubben. For mig er deres gestus en ting, som aldrig vil blive glemt. De er alle Barca-helte, men endnu mere i dag, kom det yderligere fra Laporta.

Desuden kunne Laporta slå fast, at lønningerne i dag udgør 80% af klubbens indkomst. Det er en forbedring på 33%. Tidligere forlød det nemlig at klubbens lønningsudgift svarede til 113% af klubbens indkomst. Men uden Messi, Griezmann, Pjanic og med de efterfølgende lønreduktionerne er man nu nede på 80%. Grænsen i La Liga er 70% - så man er ved at nærme sig en stabil situation, som dog også har kostet på banen ved tabet af Messi. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta: Vi er enig med Roberto om en forlængelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder