Annonce


Annonce

Annonce

Ansu Fatis agent presser Barca: City er interesseret

Transfermarked - 10. september 2021
Ingen forventer at Ansu Fati forlader Barca, så måske at spillerens agent forsøger sig med et pres, Barca ikke reagerer på. Stortalentet er efterhånden tilbage fra sin skade, som han pådrog sig i sidste sæson og han er allerede ude på græstæppet, hvor han endda spiller med bold.

I Barca har man ingen intentioner om at fremskynde et comeback og derfor går det lidt tid endnu før vi får Ansu Fati at se. Han modtog for nyligt trøje nummer 10 i Barca og det er et kæmpe skulderklap til den bare 18-årige spiller, som har valgt at acceptere udfordringen. Bag dette valg har der helt sikkert lagt nogle overvejelser i forhold til fremtiden.

Fatis kontrakt med Barca udløber om et år og klubben har for længe siden givet ham besked om, at man ønsker at forlænge den. Kontrakten får mange år at løbe på og samtidig stiger han gevaldigt i løn således, at hans præstationer på banen bliver belønnet. Men i baggrunden lurer Ansu Fatis agent, Jorge Mendes.Mendes, som er blandt de bedste agenter i fodboldens verden, forsøger at bruge interessen fra øvrige klubber til at skaffe Ansu Fati en god kontrakt i Barca. Det er primært Manchester City, som har udvist interesse i Fati og ingen er i tvivl om, at de kan betale mere i løn end man kan det i Barca og samtidig vil det ikke være et problem at købe Fati fri - eller snuppe ham gratis næste sæson.

Ingen forventer dog at man kommer så langt ud, som man så det med Kylian Mbappé i PSG denne sommer. Real Madrid smed enorme summer på bordet, men PSG afviste. Til gengæld kan Mbappé smutte gratis næste sommer såfremt han ikke forlænger sin kontrakt i PSG. Det samme er tilfældet med Ansu Fati, men der er næppe tvivl om, at parterne nok skal nå hinanden.

I Barca er man udmærket klar over, at Ansu Fati skal have en forbedret kontrakt og man er da også allerede i forhandlinger om at finde hinanden. Men skulle det hele bryde sammen står en håndfuld klubber klar til at kapre den unge spiller, som lige nu kun har tankerne rettet mod sit længe ventede comeback. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ansu Fatis agent presser Barca: City er interesseret

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder