Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman irriteret på Laporta: Jeg bestemmer

Nyheder - 11. september 2021
Koeman irriteret på Laporta: Jeg bestemmer

©


Hvis man går i troen om, at Ronald Koeman er Joan Laportas foretrukne cheftræner til Barca, så burde man måske nok tro om igen. Hollænderen har aldrig været Laportas førstevalg, men da præsidenten ikke havde andre muligheder, måtte han naturligvis beholde Koeman og give ham al den støtte, han nu engang kunne.

Til gengæld er der en konstant summen omkring de to personer. Senest har Joan Laporta været i avisen og på tv, hvor han har lækket nogle ting omkring et møde med Koeman og det irriterer træneren, som til Algemeen Dagblad har taget bladet fra munden og fortalt sin side af historien.

- Der var ting, som kom ud til pressen, og det irriterede mig, for det var ikke et tegn på støtte til træneren. For to uger siden havde vi (Koeman og Laporta) et møde omkring en ny kontrakt. Intet fra den samtale kom ud til pressen før præsidenten talte om det med nogle journalister mens han diskuterede klubbens nuværende situation, forklarer Koeman.- Dagen efter skrev medierne pludselig at jeg kun ville få en ny kontrakt hvis jeg opfyldte tre betingelser. Det var mærkværdigt. Jeg forstod det ikke.

I blandt disse tre betingelser forlød det, at Koeman skulle bruge Riqui Puig noget mere og at Samuel Umtiti skulle have en ny chance med spilletid. Men Koeman slår fast i selvsamme interview:

- Det er mig, som bestemmer hvem der spiller.

Det er ikke helt afstemt, hvad der foregår mellem Koeman og Laporta og selvom cheftræneren netop har udtalt, at han gerne ser sig selv i klubben i tre, fire eller fem år endnu, så må spørgsmålet være om Laporta ser Koeman i klubben så længe.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder