Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta efter salg: Stadig ikke plads til Messi

Nyheder - 11. september 2021
Laporta efter salg: Stadig ikke plads til Messi

© FC Barcelona


Barca-præsident Joan Laporta dukkede op til et interview med Esport3 for nyligt og her blev han bedt om at kommentere på klubbens nuværende situation, og de historier som lige nu florerer. Man har formået at få adskillige spillere ned i løn og har samtidig sendt løntunge spillere som Griezmann og Pjanic videre.

Mange har undret sig over, at man ikke ventede med at træffe en beslutning omkring Messis fremtid til transfervinduet nærmede sig sin slutning. Men selv i dag er der ikke rum til Messi i budgettet, selvom man har skåret gevaldigt ned.

- Det, der skete, er allerede blevet forklaret. Alle kan begynde at sammenligne, men fakta er fakta. Vi blev presset til enten at acceptere CVC-aftalen eller ud i et spor, hvor vi pludselig ikke var fair, fortæller Laporta og følger op:

- Der var ingen luft. Vi havde en aftale med Messi og vi gav hinanden et håndtryk. Der var adskillige aftaler på plads med La Liga, som så ud til at acceptere, men i sidste ende sagde de nej så længe vi ikke accepterede CVC-aftalen. Vi kunne ikke se, hvordan situationen skulle blive bedre, så vi besluttede os for at afslutte forholdet.- Messi kunne ikke være blevet i Barca selv med Griezmanns skifte og med lønreduktionerne hos kaptajnerne. Men det er vigtigt, at vi har spillere, der har været villige til at gå ned i løn så vi næste år kan være lidt mere ambitiøse.

- Vi er gået fra at bruge 110% af klubbens indkomst på lønninger til 80%. Og det skal alle have en stor tak for. Vi er alle i samme båd og alle kæmper for klubbens interesse.

I La Liga er der en grænse som hedder, at man højst må benytte 70% af klubbens indkomst til lønninger. Barca har altså lagt helt oppe på 110% og netop af den grund kunne man ikke forlænge med Messi og man havde desuden behov for at trække spillere ned i løn og få solgt ud. Man er nu kun 10% fra grænsen og Laporta tror på, at man kan opbygge et nyt projekt uden Messi og med en sund økonomi.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder