Annonce


Annonce

Annonce

UEFA-præsident: Ingen problemer uden Barca i CL

Champions League - 11. september 2021




UEFA-præsidenten Aleksander Ceferin har ikke meget til overs for Barca, Real Madrid og Juventus, som alle står bag Super League, der lever i bedste velgående, kunne Laporta bekræfte for få dage siden. Desuden ville det ikke være et problem, hvis Champions League blev afviklet uden de tre store klubber.

- Jeg ville ikke have noget imod det, hvis de forlod turneringen. Det er sjovt, at de forsøger at skabe en ny turnering, men samtidig vil de gerne spille med i Champions League i denne sæson.

- Disse mennesker forsøger at dræbe fodbolden med inkompetente ledere. Florentino Perez (Real Madrid-præsident) siger, at klubben kun kan overleve med Super League, og så går han ud og byder 1,33 milliarder kroner for Kylian Mbappé.



Ceferin slår fast, at klubberne selv har rodet sig ud i disse økonomiske problemer, da det er klubberne selv, som har forhandlet enorme kontrakter på plads med deres spillere. Desuden fortæller præsidenten, at han blev truet over telefonen af en rådgiver fra Super League og at han ville blive sagsøgt.

- For fremtiden ønsker vi at tale om balanceret turneringsform fremfor fair play, kom det afslutnings vis fra Ceferin der stadig den dag i dag er modstander af en Super League, som til at starte med ellers havde en masse storhold rundt om i Europa, men hvor samtlige hold valgte at gå fra på grund af enorme protester. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


UEFA-præsident: Ingen problemer uden Barca i CL

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder