Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Memphis & Luuk de Jong: En garanteret succes

Nyheder: Af Anders Mathiasen - 11. september 2021
Memphis & Luuk de Jong: En garanteret succes

© Getty Images


De spillede sammen i PSV i sæsonen 14/15, og de havde et utroligt partnerskab, hvor de begge scorede mål på samlebånd og var frygtindgydende for modstanderen. Netop denne tanke giver nu forhåbninger i Barca, hvor fans håber på, at de to hollændere kan finde tilbage til tidligere dominans.

Luuk de Jong og Memphis Depay er igen holdkammerater - denne gang i Barca efter at de tidligere har spillet sammen for både PSV Eindhoven og Holland. Begge strålede under Ronald Koeman for det hollandske landshold, og den hollandske træner spillede en stor rolle i, at man hentede begge spillere til Camp Nou denne sommer.

- Jeg har et meget godt forhold til Memphis, sagde De Jong under sin præsentation som ny Barca-spillerspiller og fulgte op:

- Jeg kender ham fra PSV, og vi spillede godt sammen. Vi forstår hinanden uden ord; bare med fodbold.

De Jong er altså klart begejstret for at spille sammen med Memphis igen, og tallene viser tydeligt, hvorfor det er.

Parret spillede sammen for PSV i 2014/15, som var Memphis´ sidste sæson i klubben og De Jongs første. Begge var ubestridte startere og dannede et ustoppeligt partnerskab. De scorede til sammen 52 mål for PSV den sæson.

Nu genforenes de på Camp Nou, syv år senere, og de har begge gode minder fra tiden, hvor de sidst spillede sammen. Man kan forestille sig, at både Koeman og Barca gnider sig i hænderne ved tanken om at se de to kombinere igen, og de passer perfekt sammen, da De Jong er en naturlig nr. 9, hvorimod Memphis spiller bedre, når han har en stor angriber ved siden af sig, og det får han i Luuk De Jong.

Denne sæson bliver ikke være let for Barca, ​​der har mistet Lionel Messi og Antoine Griezmann, men Koeman ved på den anden side også, at han har et partnerskab i angrebet, som han kan stole på, mens Sergio Aguero, Ousmane Dembele og den nye nummer 10, Ansu Fati, snart vender tilbage.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder