Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Braithwaite ude resten af året!

Skader - 12. september 2021
Medie: Braithwaite ude resten af året!

© FC Barcelona


Martin Braithwaite sad over i landsholdspausen på grund af skadesproblemer, men han har alligevel forholdt sig optimistisk omkring sine spilmuligheder til det store brag tirsdag aften i Champions League mod Bayern München på Camp Nou. De muligheder fik sig dog et hårdt slag i dag.

Ifølge medierne AS og RAC1, så har Braithwaite forladt dagens træning med store smerter i knæet, som han har bøvlet med på det seneste. De første meldinger går på, at Braithwaite er ude i 3-4 måneder og dermed kommer han altså ikke kun til at misse kampen mod Bayern München, men resten af kampene i år og ind i det nye år.

Skaden opstår på et rigtig dårligt tidspunkt, da Barca i forvejen har en masse bøvl med skader og rent personligt er det en trist udvikling for Braithwaite, som har spillet med i de indledende kampe i Sergio Agüeros fravær og netop har fået ny konkurrence i Luuk de Jong og nu må han altså starte fra nul igen.

Det er ikke bekræftet af Barca, at Braithwaite er ude i resten af året, men en melding om skaden forventes at lande straks som danskeren er blevet undersøgt.

Braithwaite gik ind til dagens træning med et personligt program, som skulle forberede ham til kampen mod Bayern München, men han måtte forlade træningen igen med store smerter i det ene knæ. Det betyder, at Barca på nuværende tidspunkt kun har tre angribere til rådighed når den tyske maskine gæster Camp Nou: Memphis Depay, Luuk de Jong og Demir. Coutinho er klar, men vurderes næppe klar til at spille fra start til slut.

I skrivende stund er Braithwaite ved at blive undersøgt at klubbens læger for at finde ud af, hvor voldsom knæskaden er. Mere nyt kommer efterfølgende.

Martin Braithwaites skadeshistorik i Barca
20. september 2020: Muskelskade - 10 dage, 1 kamp misset
9. februar 2021: Forstrækning - 7 dage, 3 kampe misset
20. april 2021: Ankelskade - 14 dage, 4 kampe missetLynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder