Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Pjanic: Selv Messi forstod ikke Koemans attitude

Nyheder - 12. september 2021
Pjanic: Selv Messi forstod ikke Koemans attitude

© Getty Images


Miralem Pjanic fik ikke det ud af sit skifte til Barca, som han havde håbet på. Han var blandt de mere løntunge profiler på holdet og derfor søgte Barca en udvej for ham denne sommer for at skabe luft i lønbudgettet. Tyrkiske Besiktas endte med at hente ham på en lejeaftale.

Det er ingen hemmelighed, at forholdet mellem Pjanic og Koeman aldrig var godt. Efter at bosnieren er skiftet til Besiktas har han da også slået fast, at Koeman nærmest aldrig talte til ham og nu er midtbanespilleren ude med flere kommentarer omkring den hollandske træner, der har det med at suge negative kommentarer til sig fra tidligere spillere, som han har trænet.

- Koeman havde en attitude, som ingen forstod. Ikke engang Messi forstod, hvorfor Koeman havde sådan en attitude mod mig. Messi spurgte flere gange om der var skert noget, forklarer Pjanic i et interview med Tuttosport

I samme interview slår Pjanic fast, at han var oprigtigt interesseret i at skifte tilbage til Juventus, men omstændighederne tillod det ikke og i stedet måtte han kigge sig om efter en anden klub og her kom Besiktas altså ind i billede.

Pjanic debuterede denne weekend for Besiktas og lagde op til et af holdets tre mål i kampen mod Yeni Malatyaspor.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder