Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koeman: Barca har en fremtid pga. mig

Nyheder - 13. september 2021
Koeman: Barca har en fremtid pga. mig

© Getty Images


Ronald Koeman gik gennem to svære uger i sommers, da Joan Laporta af klubbens medlemmer blev stemt ind som ny præsident. Laporta lagde aldrig skjul på, at Koeman ikke er den optimale træner for Barca, og derfor gik præsidenten straks i gang med at finde sig en ny cheftræner.

Faktisk gik det så vidt, at Laporta forklarede Koeman, at han ville bruge to uger på at finde en ny træner, og hvis ikke det lykkedes, så kunne Koeman få lov til at fortsætte. En mærkværdig situation, som altså endte med at Laporta ikke fandt sig en ny træner og derfor er Koeman fortsat at finde i klubben i dag. Senest har Koeman talt med NOS.

- I sidste uge læste jeg noget i medierne, som jeg ikke troede var muligt ville ske. Det viser, at træneren (Koeman) ikke har den fulde magt. Laporta overtalte sig selv. Jeg kan godt lide det, når en præsident viser sig og svarer på spørgsmål, men interne møder skal ikke tages med til pressen, forklarer Koeman til NOS.

- Jeg bryder mig ikke om at tænke på det. Man skal altid være transparent og når man som klub tillader, at omverden ved, at man ikke er sikker på sin træner, så begynder spekulationerne. Og når du sidder tilbage som træneren, så er det ikke særlig sjovt.- Det ene øjeblik er der ingenting, det andet øjeblik sker der alt muligt. Jeg er åben for at blive i klubben, jeg har det godt og takket være mig har klubben en fremtid. Rent sportsligt vil klubben altid kunne begå sig, spørgsmålet er om man kan vende tilbage til det niveau, hvor man kan vinde Champions League og være de bedste i Spanien i flere år i træk. Det er ikke tilfældet lige nu.

- Lad os håbe, at det sker igen. Det tager måske to år før man virkelig kan konkurrence rent økonomisk med klubber som Manchester City og Chelsea.

Koeman er godt træt af Laportas måde at håndtere deres seneste møde på. De to talte om en kontraktforlængelse, hvilket Laporta talte offentligt om, men da der ingen bekræftelse er på en forlængelse, bryder Koeman sig ikke om at Laporta allerede taler åbent om det.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder