Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Dest og Braithwaite træner ikke med i dag

Nyheder - 13. september 2021
Dest og Braithwaite træner ikke med i dag

© Getty Images


Det ligner endegyldigt, at Sergino Dest og Martin Braithwaite ikke deltager i morgendagens kamp mod Bayern München i Champions League. Braithwaite meldes ude i adskillige måneder, men der mangler fortsat en officiel status fra klubbens side af.

Her til formiddag indtog Barca-spillerne træningsanlægget med fokus på kampen mod Bayern i morgen, og her var hverken Braithwaite eller Dest at finde. Dest forstuvede sin ankel, da han spillede landskamp mod USA, og selvom der var tale om en mindre skade, så vurderes han altså ikke klar nok til at træne med i dag.

Til gengæld var Alba med ude på træningsbanen og var involveret i træningen til trods for at han også har været tvivlsom med muskelproblemer hvorfor han sad over i Spaniens seneste landskamp. Derudover trænede Nico, Gavi og Baldé også med. De er alle registreret i Barcas Champions League-trup, så de kan komme i spil.

I løbet af dagen vil der komme yderligere informationer fra Barca omkring status af truppen forud for kampen mod Bayern München. Men lige nu og her ligner det næppe at Dest og Braithwaite kommer i spil.Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder