Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Martin Braithwaite skal opereres

Skader - 13. september 2021




Så er det officielt. Martin Braithwaite døjer med en så slem knæskade, at Barca nu har bekræftet, at danskeren skal opereres. De første meldinger lød på, at han er ude i 3-4 måneder, men klubben beretter, at man først kan komme med et estimat efter operationen.

Braithwaite forlod træningen i går, da hans fokus ellers var på at forberede sig til morgendagens kamp mod Bayern München i Champions League, men han måtte hurtigt opgive og forlade træningen på grund af smerter i sit venstre knæ. Straks gik rygterne på en slem knæskade.

Disse rygter bekræfter klubben nu og melder altså om en operation, som finder sted i løbet af de kommende dage. Barca fortæller desuden at man først efter operationen kan spå om hvornår den danske angriber kan være klar igen, men umiddelbart er han færdig for i år og det er et stort slag for ham rent personligt, da han ellers var startet fint ud i sæsonen.

Mod Bayern München må det formodes, at Luuk de Jong får sin officielle debut fra start. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Martin Braithwaite skal opereres

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder