Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Kampen mod Atletico er programsat

La Liga - 14. september 2021
Officielt: Kampen mod Atletico er programsat

© Getty Images


I går kunne La Liga bekræfte tiderne for runde 8 i La Liga, hvor Barca skal en tur til Madrid for at spille mod Atletico. Det bliver samtidig første duel for Griezmann mod Barca, som reelt set fortsat ejer franskmanden, der på deadline Day skiftede til Atletico Madrid på en lejeaftale.

Kampen mod madrilenerne spilles den 2. oktober klokken 21. Der er dog adskillige kampe inden topkampen mod Atletico Madrid startende i aften mod Bayern München i Champions League og derudover møder man også Benfica på udebane i samme turnering.

I La Liga har man tre kampe på syv dage når det gælder to hjemmekampe mod Granada og Levante samt en tur til Nuevo Mirandilla hvor Cádiz har til. Så der er masser af kampe før topbraget mod Atletico Madrid. Først og fremmest er fokus dog rettet mod i aften, hvor Barca umiddelbart skal undgå en øretæve, da man på ingen måde er favoritter til kampen.

Barca er i Champions League-gruppe med Bayern München, Benfica og Dynamo Kiev. De to sidstnævnte mødes på Stadion NSK Olimpiyskiy i Kiev i aften.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder