Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kun tre angribere er til rådighed i aften

Champions League - 14. september 2021
Kun tre angribere er til rådighed i aften

© Getty Images


Et stort brag venter på Camp Nou i aften når Barca tager imod Bayern München. Frem mod kampen har Ronald Koeman rigtig mange ting at tænke på og en af disse er angrebet. Overrasker hollænderen med en ny formation? Stiler han op med to eller tre angribere?

Martin Braithwaite er seneste skade i truppen og i forvejen er Ousmane Dembélé, Sergio Agüero og Ansu Fati skadet hvilket efterlader Barca med kun tre kampklare angribere i Memphis Depay, Luuk de Jong og Yusuf Demir. Derudover er Coutinho også meldt klar, men han er næppe klar til at spille en hel kamp og i princippet er han ikke angriber, men han har ofte spillet i venstre side af Barcas angreb.

Det bliver derfor spændende at se, hvad Ronald Koeman har gjort sig af tanker de seneste par dage på træningsbanen, hvor de første 15 minutter har været åben for offentligheden mens man har arbejdet bag lukkede døre på taktikken.

Hos Bayern München trænede Robert Lewandowski med i går selvom han udgik i kampen mod RB Leipzig og den kyniske polak forventes at starte på Camp Nou i aften. De bekræftede startopstillinger lander omkring klokken 20.00 - og du kan som altid holde dig opdateret herom på BarcelonaFC.dk.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder