Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Piqué: Ingen så Chelsea som favoritter

Champions League - 15. september 2021
Piqué: Ingen så Chelsea som favoritter

© Getty Images


Gerard Piqué, Ronald Araujo og Eric Garcia havde egentlig fint styr på defensiven i går, men kunne ikke modstå det konstante pres. Derudover var Bayern München også heldige med at to stolpeskud sprang lige ud fik Lewandowski mens Müllers første mål blev rettet af.

Der var aldrig tvivl om, at Bayern var klart bedre end Barca, men Piqué har ikke tænkt sig at opgive af den grund. Ingen havde Chelsea i favoritrollen til at vinde Champions League i sidste sæson, så det er fuldstændig ligegyldigt om Barca er favorit eller ej, mener Piqué.

- Hvis vi er helt ærlige, så er vi ikke i blandt favoritterne til at vinde Champions League, men det er ligegyldigt. Der har været andre sæsoner, hvor vi var favoritter, men hvor vi ikke vandt Champions League. Tingene kan ændre sig i løbet af en sæson. Ingen så Chelsea som favoritter sidste sæson, men ting kan nå at ændre sig, forklarede Piqué straks efter nederlaget i går og fulgte op:- Bayern er virkelig solide og vi er, som vi er nu. Sådan er det. Vi havde mange unge på banen til sidst i kampen. Vi må se, hvordan tingene står til i slutningen af sæsonen. Jeg kommer ikke med nogen undskyldninger her.

- Resultatet glæder dem helt sikkert, men det er et dårligt resultat at få på hjemmebane selvom vi egentlig var fint med i første halvleg. De tog føringen fra et afrettet skud mens deres andet mål ramte os hårdt. Det, som jeg tager med herfra, er at vi kan sende 18-årige spillere på banen, som kan konkurrere.

- Forhåbentligt får vi snart de skadede spillere tilbage. Jeg er sikker på, at vi nok skal kunne konkurrere. Denne gang var Bayern bedre, selvfølgelig, men vi har spillere som Ansu Fati, Agüero og Dembélé ude, som kan bidrage til vores angreb.

Roberto blev buhet ud af Camp Nou
- Det sårer mig personligt fordi jeg kender ham som person. Han er et godt menneske og elsker klubben mere end noget andet. Jeg vil gerne minde folk om, at han ikke er højreback. Han ofrer sig selv ved at spille på en anden position end den han er vant til. Folk må altid ytre sig, men spørger du mig, så sårer det mig meget. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Lige nu Barca har bedt Chelsea om at betale 30 m...
1 t. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
2 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...

Ugens mest læste

Seneste nyheder