Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Ronald Koeman: Jeg kan ikke klage

Champions League - 15. september 2021
Ronald Koeman: Jeg kan ikke klage

© Getty Images


Ronald Koeman mødte pressen efter kampen mod Bayern München i går, hvor han fra sin position på bænken kunne se sit hold tabe med 3-0. Fuldt fortjent, i øvrigt. Barca havde ikke meget at skyde med når de gik frem i banen og i defensiven blev man simpelthen presset så langt tilbage, at det ikke holdt i længden.

Efter opgøret satte Koeman et par ord på klubbens situation og glæder sig desuden til at få sine skadede spillere retur.

- Vi havde kun tre angribere til rådighed. Rent taktisk var der øjeblikke, hvor vi var i kontrol. Bayerns spil foregår lige over midtbanen og der skal man være god til at lukke af for hullerne. Lige nu er det som det er. Jeg kan ikke klage over spillernes attitude, men der er forskel på kvaliteten.

- Bayern er et hold, som har været sammen længe og desuden har de forbedret deres bænk. Vi har mange unge spillere, som i løbet af 2-3 år bliver bedre. Det er svært at acceptere, men vi må vente på at tingene forbedrer sig og at spillere vender retur fra skader.- Det er, som det er. Vi skal spille sådan i flere uger. Men det bliver bedre når vi får Agüero, Dembélé og Ansu Fati tilbage fra skader. Vi har spillere som er 19 og 20 år, så hvis man sammenligner dem med Bayerns spillere, så er der forskel. Men med tiden bliver den forskel mindre og mindre.

Om Sergi Roberto
- Vi ved, at Roberto ikke er wing-spiller og at spille en mod en med Alphonso Davies er umuligt. Men vores fans (som buhede Roberto ud) har været fænomenale og de viste, at de forstår, hvordan situationen i klubben er i disse dage.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder