Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kedelig rekord: Første gang i 24 år

Champions League - 15. september 2021
Kedelig rekord: Første gang i 24 år

© Getty Images


Barca åbnede i går Champions League med et stort nederlag på 0-3 til Bayern München, som dominerede det offensive aspekt af spillet nærmest fra start til slut. Kun sporadisk var Barca oppe omkring Bayerns felt, men udfaldet med en sejr til tyskerne var absolut fortjent.

Det er faktisk tredje nederlag på Camp Nou i træk i Champions League til Barca. Juventus vandt 3-0, PSG vandt 4-1 og i går vandt Bayern München så 3-0 og hvis der kigges på turneringen som helhed så er det første gang i hele 24 år, at Barca taber den første gruppekamp.

Sidst Barca indledte Champions League med et nederlag var i 1997, da engelske Newcastle var modstanderen. Her vandt Newcastle med 3-2 og der skulle altså gå hele 24 år før Barca igen tabte den første kamp i Champions League og der var næppe nogen som havde forventet, at Barca ville sejre mod Bayern München i går, som i øvrigt levede op til deres snit med tre mål pr. kamp hidtil.

Det er hårde tider i Barca og realistisk set må Barca kæmpe for at skaffe sig andenpladsen i gruppen for ikke at ryge i Europa League og for slet ikke at ryge helt ud af europæisk fodbold. Dynamo Kiev og Benfica spillede i den anden gruppekamp i går og her fik Dynamo Kiev et mål annulleret i 93. minut således at kampen sluttede 0-0.Det betyder, at Barca indleder gruppen med en sidsteplads mens Bayern straks sætter sig på toppen. På anden- og tredjepladsen kommer Dynamo Kiev og Benfica så ind med et enkelt point hver. Det er netop disse to mandskaber, som Barca skal forsøge at bekæmpe i jagten på at gå videre fra Champions Leagues gruppespil.

Med i ligningen skal Barca huske på, at hvis de går videre gennem en andenplads, så møder de altså førstepladsen fra en anden gruppe. Så det er benhårde odds, catalanerne er oppe imod - men som det kunne ses i går, så er der ingen i klubben der har intentioner om andet end at klø på og med comeback til et par skadede spillere får Barca i hvert fald mere power i angrebet.

Næste kamp i Champions League for Barca er ude mod Benfica. Den kamp afvikles den 29. september. Inden da skal Barca møde Granada hjemme, Cádiz ude og Levante hjemme.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder