Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Også Pedri er skadet

Skader - 15. september 2021
Officielt: Også Pedri er skadet

© Getty Images


Pedri var i startopstillingen i gårsdagens kamp mod Bayern München, men heller ikke han kunne gøre en forskel på banen, hvor tyskerne bare var alt for stærke på samtlige parametre. Dagen derpå melder Barca, at Pedri har pådraget sig en skade.

Jordi Alba var skadet op til opgøret, fik grønt lys, men gik så i stykker efter 70 minutter og han er også blevet bekræftet skadet i dag. I samme båd er Pedri nu, som har pådraget sig en lårskade og det samme går igen ved begge spillere: Der er ingen dato for hvornår de er tilbage, men skadens udvikling følges tæt og ud fra det træffer klublægerne en beslutning.

Skaderne vælter nedover Barca, som netop har fået Coutinho tilbage og desuden sad Sergino Dest over i går på grund af en forstuvet ankel selvom han på papiret har fået det grønne lys. Men så grønt er det lys næppe, når han så ikke kommer i spil og man i stedet må bruge Sergi Roberto på positionen.

Agüero, Dembélé og Ansu Fati er fortsat ude med skader og får altså ny tilknytning af Alba og Pedri. Det er ikke lette tider i Barca i disse dage, men heldigvis er der ikke tale om alvorlige skader til de to sidstnævnte.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder