Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Heatmap: Barca var ikke i nærheden af Neuer

Champions League - 16. september 2021
Heatmap: Barca var ikke i nærheden af Neuer

© Getty Images


Det var en historisk kamp på Camp Nou tirsdag aften, da Bayern München åbnede Champions League med en sejr over Barca. Det er første gang i 24 år, at Barca taber den første gruppekamp og samtidig er det første gang siden at Opta gemmer statistikker, at Barca ikke havde et skud inden for målrammen.

Og tallene lyver ikke. Barca var ikke i nærheden af Manuel Neuers mål. Godt nok fik Ronald Araujo et godt hovedstød sendt afsted, men bolden gik over mål. Det var der flere som gjorde, og Neuer behøvede næppe at snuppe et bad efter kampen. Han havde stort set intet at lave hele kampen. Og det fortæller kampens heatmap da også.Koeman satsede på en 3-5-2 opstilling med Piqué, Araujo og Garcia i bagkæden og Alba samt Roberto på kanterne. Det fungerede bare ikke optimalt, da man blev trykket ned mod eget felt og længe så det ud til, at det ville gå galt - hvilket det også gjorde.

På nedenstående heatmap kan du til venstre se hvor henne på banen Barca primært havde bolden og til højre kan du se hvor Bayern bevægede bolden hen. I Bayerns tilfælde var man dybt inde i Barcas felt meget ofte, og ellers brugte tyskerne stort set hele banen til at køre bolden rundt om Barca-spillerne.

Hos Barca var man utrolig ofte nede i eget felt og når man vandt bolden, blev den spillet ud i venstre side til Alba eller Pedri, som dog ikke fik skabt det store, men helt frem til Neuers felt kom man ikke særlig ofte.

Heatmap: Barca var ikke i nærheden af Neuer


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder