Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Koeman får kun tre kampe mere

Nyheder - 16. september 2021
Medie: Koeman får kun tre kampe mere

© Getty Images


Ronald Koemans job hænger i en tynd tråd hvis man skal på den spanske tv-kanal Cuatro. De meddeler nemlig at Joan Laporta og ledelsen har lagt en plan, som enten kan sikre at Koeman bibeholder sit job eller simpelthen bliver fyret - inden for ganske kort tid.

Det kører ikke i Barca og Koeman får ikke meget ud af det spillermateriale, som han har til rådighed. At truppen konstant døjer med skader hjælper bestemt ikke hollænderen, men præsident Laporta vil se forbedringer selvom han forstår situationen og at Barca lige nu og her ikke er blandt de bedste europæiske mandskaber.

Barca er typisk det mere boldbesiddende hold, men mod Bayern gik man på banen med det formål at forsvare sit eget mål uden bold. Det er ikke der, at klubbens værdier er placeret. Man skal have bolden i egne rækker og på den måde forsvare sig selv, men man så det mod Bayern hvordan man ikke engang kunne sætte flere pasninger sammen før man smed den væk.Nu har Koeman så fået et ultimatum: Vind de næste tre kampe ellers er det farvel. At vinde er dog ikke nok i Barca. Her medfølger flot fodbold, eller i hvert fald gnisten af, at noget er på vej. Og lige nu spiller Barca ikke flot og man har svært ved at vinde sine kampe.

I åbningskampen mod Real Sociedad var man foran 3-0, men lukkede så to hurtige mål ind således det blev 3-2 og her var der igen svaghedstegn at spore til trods for at Roberto fik lukket til 4-2. I ligakamp nummer to spillede man kun 1-1 ude mod Athletic Bilbao uden at spille flot og efterfølgende vandt man kun med 2-1 hjemme mod Getafe.

Det er altså hårde tider i klubben og spørgsmålet er om Ronald Koeman kan vende det hele i de næste par uger - med sejre og flottere fodbold, end hvad man har set hidtil. De næste kampe er hjemme mod Granada, ude mod Cádiz og hjemme mod Levante før Benfica venter i Champions League. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

48 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
9 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder