Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Coutinho gjorde et vigtigt comeback

Champions League: Af Anders Mathiasen - 16. september 2021
Coutinho gjorde et vigtigt comeback

© Getty Images


Philippe Coutinho vendte i kampen mod Bayern München tilbage efter 259 dages fravær. Brasilianeren vendte endelig tilbage efter at have skadet med sit knæ i kampen mod Eibar den 29. december sidste år - så det var tiltrængt, at han endelig var tilbage.

Resultatet var ikke i nærheden af det, han eller nogen andre i Barca ønskede, men tirsdagens kamp mod Bayern München var ikke desto mindre en særlig lejlighed for Philippe Coutinho. Han vendte nemlig tilbage, efter af have siddet ude i lang tid.

Brasilianeren spillede konkurrencedygtig fodbold for første gang siden han beskadigede sin menisk i venstre knæ for næsten ni måneder siden i en 1-1 kamp mod Eibar i december sidste år. Siden da, har Coutinho ikke været på banen for Barca, og det har man kunnet mærke, især når man så på bredden i truppen, der til tider ikke har været prangende. Coutinho spillede med i en intern venskabskamp mod AE Prat, hvor han også scorede.

259 dage uden at spille er frustrerende lang tid for en professionel fodboldspiller, men i tirsdag aften var han tilbage, og mod selve holdet, hvor han tilbragte en sæson på lån i 2019/20, og han spillede godt i sin første kamp tilbage.

Coutinho erstattede Luuk De Jong i de sidste 24 minutter af kampen og bidrog med mange gode ting, som man tidligere har set ham bidrage med. Derudover var han også den eneste på Barcelona holdet, der havde to skud, hvor det ene røg lige over mål, mens det andet skud blev blokeret af en forsvarsspiller.

Han fik måske ikke meget tid på banen og han blev skiftet ind på et skrøbeligt tidspunkt for holdet, der allerede var bagud med to mål, og der var derfor ikke meget, Coutinho alene kunne gøre for at ændre situationen, ligesom resten af Barca-holdet i øvrigt ikke kunne. Coutinhos bidrag på venstre side blev bemærket og spillede en stor rolle i en betydelig forbedring af holdet i de sidste faser af kampen.

Coutinhos korte, men stærke indhop mod Bayern München giver forhåbninger om, at han måske er på vej tilbage til noget der minder om den form han viste for Liverpool og i starten af sin Barcelona karriere, og det er absolut noget, Barca kan bruge lige nu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

42 min. Jordi Alba er ikke sikker på en startpla...
1 t. Det ventes, at Xavi foretager flere ændr...
3 t. Barcas indkøbsplan for den resterende de...
4 t. Juan Foyth koster omkring 25 millioner e...
5 t. Juan Foyth er en spiller, som Barca lige...
6 t. Miralem Pjanic er favoritten til at erst...
6 t. Barca er klar til at gå i krig med Marti...
7 t. Joan Laporta: "Jeg nævner ingen navne, m...
8 t. Chelsea står klar til at fordoble Aubame...
9 t. Xavi har givet spillerne fri i dag. De v...

Ugens mest læste

Seneste nyheder