Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Barca taler med Paul Pogbas agent

Transfermarked - 18. september 2021
Medie: Barca taler med Paul Pogbas agent

© Getty Images


Der kommer til at være store spekulationer omkring Paul Pogbas fremtid mod slutningen af denne sæson. Manchester United-spillerens kontrakt udløber nemlig til sommer og dermed kan han faktisk kvit og frit skifte klub. Og det er her, at Barca kommer ind i billedet.

Godt nok har Barca store økonomiske problemer, men præsident Laporta og ledelsen arbejder i disse dage på at forbedre økonomien frem mod næste sæson, hvor man vil forsøge at bygge et bedre hold, end man ser på banen i dag. Ingen er tvivl om, at Barca overordnet set er utrolig svækket på spillermaterialet og spørgsmålet er om man for alvor kan lege med fra næste sæson.Med Pogbas kontraktudløb til sommer venter der stor spænding om hans fremtid. Manchester United vil forsøge at forlænge med ham, men ellers står de store europæiske klubber i kø for at overtale ham til et skifte. Ifølge Fichajes har Laporta allerede talt med Pogbas agent, Mino Raiola, og han har gjort det klart, at han forventer en budkrig til sommer.

Pogba var egentlig opsat på at skifte til Real Madrid, men da Zidane ikke længere er klubbens træner, er midtbanespilleren kommet på andre tanker. Lige nu er der ingen beslutning om hans fremtid og han fokuserer udelukkende på sæsonen i Manchester United, men når vi træder ind i 2022 vil historierne for alvor tage fart - og Barca menes at gå ind i kampen om ham såfremt man har bedre styr på økonomien og man får tjent nogle penge. Blandt andet i takt med, at man kan lukke tilskuere på stadion.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder