Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Koemans agent om Laporta: Hykleri!

Nyheder - 18. september 2021
Koemans agent om Laporta: Hykleri!

© Getty Images


Der er iskold luft mellem Ronald Koeman og præsident Joan Laporta. Uanset hvad de måtte vise udadtil i klubbens interesse, så har de to ikke meget til overs for hinanden. Koeman giver alt, hvad han har i sit job, men han er klar over, at han ikke ligefrem er elsket af sin præsident.

Omvendt har Koeman mistet meget for Laporta, som så sent som i sidste uge pludselig var ude og snakke åbent omkring Koemans kontraktlige forhold. Koeman svarede igen og nu er der kommet nyt brænde på bålet. I sommers fik Koeman en pause på to uger, hvor Laporta ville forsøge at finde en ny træner. Hvis ikke det lykkedes, så kunne Koeman få lov til at blive. Nu har Koemans agent talt ud om situationen der udspillede sig tilbage i juni. Det sker i programmet Força Koeman.

- Vi kom altid godt ud af det med hinanden. Men så fortalte præsidenten mig 'Jeg er stadig i tvivl. Vi skal bruge mere tid til at kigge efter en afløser. Vi kan ikke gøre det mere klart lige nu, forklarede Koeman om situationen og fulgte op:

- Præsidenten er præsidenten. Han er der for at træffe beslutninger. Jeg fortalte ham, at hvis jeg ikke er god nok en træner for holdet, så skulle vi stoppe det hele nu. Jeg sagde til ham 'Afgør det nu hvis du ikke ønsker mig. Men lad være med at holde mig i det usikre når du siger, at du vil finde en ny'.Også Koemans agent Rob Jansen talte om situationen:

- Laporta sagde, at han skulle bruge 2-3 uger på at finde en ny træner. Og at hvis han ikke kunne det, så kunne Koeman fortsætte.

- Det var en skør beslutning på baggrund af ingenting. Det var skørt. Jeg talte ikke med Laporta igen, men heldigvis hjalp de folk, som er rundt om Laporta, med at holde på Koeman. Derefter gik Laporta ud i pressen og sagde, at Koeman kunne fortsætte og at de er venner. Det er så meget hykleri af højeste niveau.

At parterne bliver ved med at skyde mod hinanden er usundt og hvis Ronald Koeman også er Barca-træner i næste sæson, så vil det være et decideret mirakel. Laporta gjorde det endda klart før han blev valgt ind som præsident, at Koeman aldrig ville være hans førstevalg. Allerede dengang blev der sået tvivl om hvordan forholdet ville blive.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder