Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca jagter Sterling til januar

Transfermarked - 18. september 2021




Barca kiggede på Raheem Sterling sidste år, men lykkedes ikke med at få en aftale i hus. Denne sommer tog Barcas fodbolddirektør Mateu Alemany en tur til England for at forhandle med Manchester City om Sterling, men man blev aldrig enig.

Her var Barcas plan at inkludere Griezmann i en handel med englænderne, men det gav ikke pote og i stedet blev Griezmann udlejet til Atletico Madrid på sidste transferdag. Hos Manchester City er Sterling blevet mindre vigtig og i takt med dette er hans lyst til at skifte blevet øget. Og nu lukrer Barca på Sterlings underskrift allerede til januar.



I Barca er det i disse dage økonomien, som der tales rigtig meget om hvilket betød, at man måtte slippe Lionel Messi gratis. Men man er efterhånden nede på et acceptabelt lønniveau og i takt med at flere spillere godkender en lavere løn samtidig med at klubbens indkomst øges nu hvor en masse coronarestriktioner bliver ophævet, kan man se frem mod en lysere fremtid.

Allerede til januar forventes Barca at kunne markere sig på transfermarkedet og Mateu Alemany har endnu ikke glemt Sterling. Således meddeler mediet Sport, at Barca til januar vil forsøge at få en god aftale på plads med Manchester City så man kan sikre sig den hurtige englænder.

En ting er dog sikkert: Barca tjener flere penge disse dage end man har gjort det seneste år og samtidig har man skåret gevaldigt ned i lønbudgettet, så der er blevet skabt noget luft til at drømme om en bedre fremtid for klubben. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca jagter Sterling til januar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder