Annonce


Annonce

Annonce

Memphis: Jeg er god, men jeg bliver bedre

Nyheder: Af Sajad Koftan - 20. september 2021




Memphis Depay stiller sig ikke tilfreds med sin nuværende form som jo har været afgørende for Barca i flere kampe - fansene og klubben kan nemlig se frem til en endnu bedre angriber, forklarede hollænderen til mediet SPORT.

- Jeg er startet godt, men jeg bliver nødt til at forbedre mig endnu mere. Jeg er ikke nået mit bedste endnu, sagde Depay og fortsatte.

- Jeg er i god form, men jeg vil score endnu flere mål og være endnu mere afgørende i kampene.

Memphis Depay, som kom til klubben på en fri transfer fra franske Lyon, satte også et par ord på det smertefulde nederlag til Bayern Munchen.

- Det er jo ikke en hemmelighed at vi skuffede stort mod Bayern. Vi bliver nødt til at lære fra disse nederlag og vende situationen til vores fordel, så vi kommer stærkere igen.

- Jeg er overbevist om at vi kommer til at kæmpe med om alle titlerne i år. Vi er Barcelona og vi vil altid være med fremme, sagde hollænderen og forsatte.

- Vi har mange kampe at se frem til. Vores unge talenter er meget tændte og klar til at slå til. Vores hold er fyldt med kvalitet og alle prøver at forbedre sig, sagde Depay.

Barcas målscorer vil dog ikke sætte konkrete mål op for klubben for denne sæson, da han hellere vil fokusere på sin egen indsats.

- Jeg vil gerne vise hvor ambitiøs jeg er banen. Jeg tænker udelukkende på at score mål og gøre det godt for klubben.

- Mine kropstatoveringer er en del af mit liv og mit image. Hvis vi vinder noget stort i denne sæson, så vil jeg med sikkerhed sørge for at få gjort det visuelt med en ny tatovering, sagde hollænderen med et smil.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Memphis: Jeg er god, men jeg bliver bedre

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder