Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Optakt: FC Barcelona - Granada

La Liga: Af Anders Mathiasen - 20. september 2021
Optakt: FC Barcelona - Granada

© Getty Images


Barca træner Ronald Koeman er, måske ikke i følge præsident Laporta presset, men man må alligevel tro, at Koeman føler et pres på sine skuldre for at levere det flotte og sprudlende spil som der kræves på Camp Nou. Ikke alene er Ronald Koeman presset til at vinde og overbevise med smukt spil for at fortsætte, det samme er Granada træner Robert Moreno, der kun har fået 2 point ud af 12 mulige i de første kampe i sæsonen.

På trods af, at det kun er La Liga kampdag nummer 5, har aftenens Barça-Granada på Camp Nou allerede meget mere end tre point på spil. Hos FC Barcelona er presset på Ronald Koeman. 3-0-nederlaget til Bayern var et hårdt slag for fansene og bestyrelsen, som i øjeblikket bevarer deres tillid til træneren. Selvom Barcas træner forud for mødet indrømmede, at han har "ingen frygt for fremtiden", kunne alt andet end at vinde og overbevise i aftenens kamp mod Granada være fatalt for Koemans muligheder for at fortsætte som Barca træner.

Men i dagens kamp på Camp Nou er ikke kun Koemans fremtid på spil, men også Granada træner Robert Morenos. Den nuværende Granada træner, tidligere assistent for Luis Enrique i Barça og på det spanske landshold, kan også blive afskediget, hvis hans hold bliver slået af Barça i aften.

Til dags dato har Granada i de fire første kampe i sæsonen, kun taget 2 point ud af 12 mulige, og det ser ikke ud til, at Camp Nou, på trods af al den uro og støj der er i den catalanske hovedstad, er det mest oplagte sted for Granada at tage sæsonens første sejr.

I den andalusiske klub har de lagt al deres tillid til den catalanske træner, hovedsageligt har sportsdirektøren, Pep Boada, udtalt hans støtte til Robert Moreno, da han mener, at han kan vende situationen. Dog lægger den lokale presse et voldsomt pres på den catalanske træner, der snart skal have vendt situationen, hvis han ikke skal skiftes ud som den næste.

Kampen mod Granada i aften bliver aldeles vigtig for Koemans barca mandskab, hvis man skal bevise, dels overfor klubbens tilhængere, men også overfor sig selv, at man stadigvæk er et hold, der kan kæmpe med om titlerne, for i øjeblikket ser det til tider hårdt ud. Derfor vil kampen i aften, mod et traditionelt set svagt hold, på hjemmebane, være et ideelt sted at bevise overfor tilhængerne, at FC Barcelona stadigvæk er et stærkt hold.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder