Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medier: Martinez storfavorit til Barca-job

Nyheder: Af Sajad Koftan - 22. september 2021
Medier: Martinez storfavorit til Barca-job

© SPORT


FC Barcelona arbejder, ifølge mediet SPORT, på højtryk på at vende Barcas elendige sæsonstart til det mere positive, som jo ifølge flere medier indebærer en snarlig afsked med træner Ronald Koeman.

Indenfor de seneste par dage er alverdens træner-navne havnet på blokken hos den catalanske ledelse - dog er der to navne som virker som de mest oplagte kandidater - Xavi Hernandes og Robert Martinez.

Dermed er det ikke skåret ud i granit at en af disse to trænere får tjansen som den næste cheftræner på Camp Nou, men både Xavi og Martinez fører kapløbet foran alle andre, beretter flere medier.

Martinez er lige nu landstræner for Belgien mens Barcas yderst populære legende, Xavi, er cheftræner for Al-Sadd i Emiraterne.

Flere medier hævder dog at Roberto Martinez har førertrøjen på, eftersom præsident Laporta foretrækker ham her og nu - en kærlighed, som var tæt på at udvikle sig til en kontrakt i sommers, da Laporta tog kontakt til Martinez, men hvor timingen ikke var på sin plads med EM-slutrunden i sigte.

Men på trods af at Laporta hælder mest mod Martinez, er der efter sigende flere bestyrelsesmedlemmer som ønsker at give Xavi chancen, beretter mediet SPORT.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder