Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Laporta om Koeman: Fandt ud af det i sidste minut

Nyheder - 23. september 2021
Laporta om Koeman: Fandt ud af det i sidste minut

©


Frem mod aftenens kamp mod Cádiz skulle Ronald Koeman møde pressen. Det skete i går, hvor han dukkede op og havde en helt anden agenda, end journalisterne lige havde regnet med. Faktisk var det kun truppens kaptajner, der kendte til situationen.

Kort tid inden at Ronald Koeman satte sig i stolen havde klubbens kommunikationsafdeling fået info om, hvad der skulle ske og præsident Joan Laporta fandt også først ud af det i sidste minut. Koeman dukkede op til pressemødet, tog et par briller på, læste op fra et skriv og forlod pressemødet uden at journalisterne nåede at åbne munden.

- Vi fandt ud af det i sidste minut, at han ville give et statement. Han har ret til at tage til et pressemøde og snakke frit og svare på de spørgsmål, han ønsker. Jeg respekterer trænerens beslutning, men vi fandt først ud af det i sidste minut, fortæller Laporta ifølge Sport, da han rejste til Palos de la Frontera i forbindelse med et fan-event.

I forhold til situationen på banen gælder det om at være rolig og forsøge at hente gode resultater. Det er kun sejre, der kan bringe ro i omgivelserne, fortæller Laporta videre:

- Vi skal være rolige og håbe, at vi kan hente et godt resultat mod Cádiz. Denne slags situation kan kun vendes ved at hente gode resultater og denne uge har vi to vigtige kampe mod Cádiz og Levante. Vi skal kigge frem og fortsætte med at kæmpe.

Barca møder Cádiz på udebane i aften klokken 22.


Barcas målmandstrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder