Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Martinez om Barca: Der er intet at tale om

Nyheder - 23. september 2021
Martinez om Barca: Der er intet at tale om

© Getty Images


I de spanske medier forlyder det, at ledelsen i Barca er på jagt efter en ny træner. Får man en aftale i hus, bliver Ronald Koeman fyret. Men indtil videre er det Koeman, som sidder på bænken i aften når Barca på udebane møder Cádiz.

Roberto Martinez, som til dagligt leder det belgiske landshold, er umiddelbart blandt favoritterne til at lande jobbet i Barca, men han tager det helt roligt og bekræfter, at der slet ikke er noget at tale om.

- Som I kan forestille jer, så er der virkelig ingenting at tale om. Det er klart, at der er rygter, det er der altid i fodboldens verden. Når du taber tre kampe, så begynder rygterne om, at du bliver fyret. Når tingene går godt og du vinder fodboldkampe, så er der også rygter. Men for mig rent personligt er der intet at tale om, fortæller Martinez til Eurosport.

Hvis Barca vælger at fyre Ronald Koeman skal man huske på, at det samtidig bliver en dyr omgang. Derfor drager man ikke hastige beslutninger og forsøger at balancere det sportslige med det økonomiske - noget, som man ikke så under den tidligere ledelse.

Om Ronald Koeman holder sæsonen ud er på nuværende tidspunkt ikke til at vide.


Barcas udebanetrøje 2021/2022


Lynsøg Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder